Wysłany: 2010-07-28, 12:21
ja też się boję brać dzieci na ręce i bardziej idiotycznie zachowuję się w stosunku do zwierząt niż do dzieci:D
_________________ posłuchaj, chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd. chodź ze mną, by sens nadać życia krokom. ze mną ku słońcu, może gdzieś nad przepaść ze mną,
po szczęście albo po szaleństwo w ciemność ze mną.
Wiek: 19 Dołączyła: 22 Gru 2009 Posty: 595 Skąd: miasto warte poznania <3
Wysłany: 2010-07-28, 12:23
e, ja nawet do maleńkich dzieci mówię normalnie. nienawidzę ciećkania się!
a poza tym to myślę co możemy robić żeby nie siedzieć w domu i nie iść do kina ;D
_________________ chociaż to ponoć kobieta jest tu jedną zmienną
bez reguł, bez kalkulacji, definicji
jesteś kimś bliskim, nie tylko w sensie fizycznym
Są, lecz na pierwszy rzut oka nie jesteśmy w stanie odróżnić ich od starszych osobników. Pisklęta gołębi rosną tak szybko, że kiedy opuszczają gniazda (co następuje już miesiąc po wykluciu z jaj), wielkością dorównują swoim rodzicom. Dzieje się tak dlatego, że młode mają wielki apetyt i każdego dnia zjadają połowę tego ile same ważą.
_________________ posłuchaj, chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd. chodź ze mną, by sens nadać życia krokom. ze mną ku słońcu, może gdzieś nad przepaść ze mną,
po szczęście albo po szaleństwo w ciemność ze mną.
_
jak nie Ty, to kto ma mieć w sercu dobro?
Ostatnio zmieniony przez ocula 2010-07-28, 15:45, w całości zmieniany 3 razy
ja mialam mlode golebie na balkonie jak mieszkalam w bloku xP brzydale takie ;D ale szybko znikaly to fakt, moze potem mylilam je z rodzicami xD
_________________ Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen
Wysłany: 2010-07-28, 19:07
maro napisał/a:
ja się boję brać małe dzieci na ręce
ale takie male male bo nie trzymaja glowki ? czy takie np 10 miesieczne tez?? : D
heheheh , tez kiedys sie balam, dopoki nie dorobilam sie swojego , i musialam robic wsio
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
_________________ Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach.
I żadnych skoków pisków na początek.
Wysłany: 2010-07-28, 20:16
że myślałam, że się wycfanie i wysłałam z playa online smsa, żeby uzupełnić konto na rapideo, a tu chuj! musiałam poświęcić moje środki z orange ;p
...::: tyle seksu w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze :::...
...::: łączy serca, mąci w głowie, może nam zawrócił w głowie też oOoOo TEŻ! :::...
będzie polska wersja my sweet sixteen... chyba wezmę udział X DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
i nikt nie wpadnie na to, ze jestes tylko o 10 lat za stara
_________________ Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach.
I żadnych skoków pisków na początek.
Wysłany: 2010-07-29, 10:55
mam ochotę sobie wyjść gdzieś do pubu na piwo wieczorem, chyba! ;p
ze Drapieznik przypomniala mi ze musze sie kopsnac do ikei;))
_________________ i never know what the future brings
but i know you are here with me now
we'll make it through
and i hope you are the one i share my life with...
Haha, ta sałatka to hit w domu. Mama już ją w ciągu ostatnich dni robiła trzeci czy czwarty raz. No i niedawno pisałam, że ją jem, to była jeszcze cała wielka micha. A teraz idę do lodówki, otwieram, chcę tę michę wyjąć, a tam jej nie ma! Jest tylko taka mała miseczka, która tak na 2-3 porcje styka. Dobrze wchodzi ; D.
_________________ ég er kominn aftur
inn í þig
það er svo gott að vera hér
en stoppa stutt við
Ale to nie ma jakiegoś wielkiego przepisu, bo się wrzuca, to co jest ; D. To znaczy standardowo musi być pomidor, ogórek surowy, ale kiszony też spoko, sałata pekińska, można paprykę wrzucić, i chyba tyle z tego co pamiętam. Obowiązkowo feta. *.*
Bez sera nie ma smaku i w ogóle feta najlepsza ; 3. No i sos sałatkowy, ale nie pamiętam jaki tym razem mama dodała (chyba koperkowy lub ziołowy), można też majonez dodać.
_________________ ég er kominn aftur
inn í þig
það er svo gott að vera hér
en stoppa stutt við
_________________ i never know what the future brings
but i know you are here with me now
we'll make it through
and i hope you are the one i share my life with...
Wysłany: 2010-07-30, 11:13
ale ze mnie osioł.
siedzę od dwóch dni, bez telewizora i neta, bo nie mam już w mieszkaniu stałego łącza. więc oglądam największe gnioty jakie mam na kompie - wszystkie części nagiej broni na zmianę ze sprzątaniem.
dziś dzwonię do matki żeby jej się wyżalić a ona, że przecież play, z którego zrezygnowałam jest z 3 miesięcznym wypowiedzeniem ._.
a ja zapomniałam, gupia.
_________________ Look my eyes are just holograms
Look your love has drawn red from my hands
From my hands you know you'll never be
More than twist in my sobriety
aa brakuje mi 3 pkt, zeby dostac sie na analityke i lista ciagle spada w dol i moze byc tak, ze akurat mnie przyjma jak bede za granica i to przepadnie o.O nie mam pojecia co teraz robic;]
a na ochrone srodowiska z moim wynikiem jestem 3 ze wszystkich osob, ktore przyjeli xD od kogo bede sciagala?!
_________________ Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen
Wysłany: 2010-07-30, 13:55
czy tasior będzie tak zmęczony jak wczoraj czy damy radę jeszcze iść na spacer wieczorem ;3
jeśli On za chwilę nie odbierze telefonu to walnę mu bombę stulecia bo kurwa nienawidzę jak nie mogę się z Nim skontaktować (co bardzo rzadko się zdarza) bo zaraz mam schizy (tfu tfu) -.-
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like it
fuck youbitch!!!!
♪
.am your dj.
.am your music.
.am your dancing queen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum