Jako iż obiecałam mojej lepszej[?!] połowie, że mu znajdę dobre mp4 to potrzebuję też Waszej rady.;P
A mianowicie, niekoniecznie musi to być mp4. chodzi o to, żeby miało spory wyświetlacz, anie taki mały pasek gdzie się nazwa i wykonawca przewija. Nie do oglądania filmów czy coś, kwestia wygodnictwa.
Kasa tak sądzę, że do 300zł.
Firma, na pewno nie "krzak", ja kminię na iriverem.
i fajnie by było żeby można było mu wsadzić kartę pamięci.
zastanawiałam się jeszcze nad Iriver e100 ale to w sumie dość stary model, niby sama takiego mam i zadowolona jestem, bo przetrwał nawet taplanie w piasku, no ale ;P
co możecie polecić?:]
_________________ Śmieję się z Ciebie, miasto daje mi energię.
Ja mam firmy Nevio i generalnie nie narzekam na razie, a mam już z rok; p.
Tania nawet dość była, coś ponad 100.
No i ma dyktafon, do video programik, tylko trzeba skonwertować format przez taki konwerter dołączany w zestawie. Ebooki .txt czyta. Radio ma. Obrazy.
Wyświetlacz taki w sumie większy.
W temacie o przenośnych odtwarzaczach, zdaje się, że pisałam więcej ; P.
modec2.jpg
Plik ściągnięto 33 raz(y) 16,63 KB
_________________ ég er kominn aftur
inn í þig
það er svo gott að vera hér
en stoppa stutt við
myślę, że najlepszy byłby e150 ale teraz sony także ma bardzo dobre odtwarzacze. Najlepiej będzie jak wejdziesz na forum.mp3store.pl i tam się zapytasz ew poczytasz
idź ty wchuj. Chcialem sprzedać ten mój i nigdzie go nie chcieli. Owszem telefony, wiertarki, komputery to tak. Ale mp3 to nigdzie nie można sprzedać/kupić w lombardach.
A już pomijając jakieś lepsze.
I jeszcze dając radę biunowi to kupując odtwarzacz nie kupuj odtwarzacza za całą sumę. Równie ważne jak sam odtwarzacz są słuchawki. Trzeba zainwestować w takie które będą dawały dobrą jakość i które się zgrają z danym odtwarzaczem.
A jeśli byś miała większy fundusz lub w grę wchodziłyby używane odtwarzacze to zdecydowanie cowon d2. Gra po prostu prześwietnie. No ale to już taki mercedes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum