Wczorajszej nocy o godzinie 0.15 niemiecka państwowa telewizja ARD wyemitowała wstrząsający i bulwersujący niemiecką opinię publiczną dokument na temat multi-kulti w szkołach w Nadrenii i Północnej Westfalii. Materiał nekręcony przez dziennikarki telewizji ARD pokazuje tragiczną sytuację niemieckich dzieci w szkole w Essen (Hauptschule Karnap), gdzie większość stanowią muzułmanie, dzieci imigrantów, w większości z Libanu i Turcji.
I co na to obrońcy ucisnionych?
Ludzie, kurwa obudzcie sie... wiekszosc tutaj to osoby młode, jezeli nic nie zrobimy to w takiej sytuacji beda nasze dzieci!
A juz kurwa nie pisze co bedzie jak te bachory z libanu itd wyrosna i beda dorosłe...
_________________ "Mieć pasje, która cieszy, która znaczy wszystko. To wyjazdy, race, fany, piłka i boisko."
Cóż, dobrze, że ktoś jeszcze na tym forum wkleja takie rzeczy i ogólnie uświadamia, bo przyznam, że ja już wymiękam. To jest walka z wiatrakami. Mam tylko nadzieję, że podobne rzeczy nie będą miały u nas miejsca za mojego życia. Niemcy płacą za swoje nieróbstwo, tacy cwani byli, że turas pracuje za grosze... Chytry dwa razy traci. Strach pomyśleć, co będzie jak te dzieci dorosną.
_________________ I walk alone
With my head held high
Never felt that I belonged
Mam tylko nadzieję, że podobne rzeczy nie będą miały u nas miejsca za mojego życia. Niemcy płacą za swoje nieróbstwo, tacy cwani byli, że turas pracuje za grosze... Chytry dwa razy traci.
ktos napisal w komenatarzach pod spodem i ogolnie sie z tym zgodze - Niemcy chcieli byc rasa panow, a teraz maja problem. chichot historii. czy tak bedzie w Polsce to w sumie nie wiem, poki co mocarstwem ekonomicznym nie jestesmy i zanim bedziemy to mysle, ze w Niemczech i Francji to sie rozwiaze w ktoras strone, ale moral z tego pewnie bedzie taki, zeby i tak nie robic tego co oni.
Krwawy Edward napisał/a:
trach pomyśleć, co będzie jak te dzieci dorosną.
no bedziemy mieli klopotliwych sasiadow.
a btw, UK planuje srogo obnizyc emigracje z poza UE, zaczynajac chyba od przyszlego roku. krotko zadnych ciapkow sciagajacych rodziny :p moze sie uda, ogolnie jednak jestem przekonania, ze dopoki imigranci nie maja duzego dostepu do dowodzenia wojskiem, to sprawa nie jest jeszcze przegrana. jak kiedys cos pierdolnie na szersza skale, no to trudno - deportacja albo pacyfikacja.
_________________ Europy wschód co dzień budzi chłód naszej krwi
Ty nie patrz się tak na nas, jakbyśmy byli źli
Anonymous. Bo nikt z nas nie jest tak okrutny jak my wszyscy.
To jest kwestia czasu, patrz, choćby w tych Niemczech, proporcje to te umowne 70 % muzułmanów i 30 Niemców, jak to pokolenie dorośnie to oni przejmą władzę normalnie w demokratycznych wyborach, a wtedy już i władza nad wojskiem blisko. Coś niemiłego z tej całej "tolerancji" wyniknie w przeciągu najbliższych kilkudziesięciu lat.
_________________ I walk alone
With my head held high
Never felt that I belonged
Coś niemiłego z tej całej "tolerancji" wyniknie w przeciągu najbliższych kilkudziesięciu lat.
I w symie tutaj dla nas - Polaków jest jedyny ratunek, we Francji zamieszki i palenie aut juz jest na porzadku dziennym, jak u nich nastapi rewolucja (a co jest bardzo prawdopodobne - popatrzcie na historie, rewolucja w Francji, pozniej wojna domowa w Hiszpani w 1936, to wszystko sie zaczyna powtarzac i te zdarzenia sa do terażniejszosci bardzo podobne, a jak wiadomo historia to lubi) a tak jak pisałem, jak sytuacja sie totalnie spierdoli w krajach zachodnich to moze wtedy ludzie sie obudza, a jak znajac zycie za nasz kraja beda walczyc osoby ktore teraz sa wyzywane od moherowych beretów, kiboli, faszystów - tak jak to sie działo w Hiszpani w 1936, wtedy tez za kraj walczył tzw. ciemnogród, margines...
[ Dodano: 2010-07-23, 17:23 ]
Krwawy Edward napisał/a:
Cóż, dobrze, że ktoś jeszcze na tym forum wkleja takie rzeczy i ogólnie uświadamia, bo przyznam, że ja już wymiękam
Na stadionie si nauczyłem ze Zycie to walka, a wiara czyni cuda
_________________ "Mieć pasje, która cieszy, która znaczy wszystko. To wyjazdy, race, fany, piłka i boisko."
Jak to jakie rozwiązanie? Ostateczne Rozwiązanie xD
A na serio, to nie wpuszczać imigrantów albo robić selekcję i wpuszczać tylko tych wartościowych. A na pewno nie wpuszczać w takich ilościach jak na zachodzie. Naprawdę tak trudno było się domyślić?
Mam ci procedury szczegółowo opisać czy co? Po pierwsze zmniejszyć socjal żeby nie przyciągał imigrantów, po drugie nie wpuszczać przez granicę jak np. ktoś będzie chciał przejść to odwrót, jak ktoś wejdzie bezprawnie to nakaz wyjazdu z kraju. Przede wszystkim nie można stwarzać warunków atrakcyjnych dla imigrantów.
Nie wiem co więcej chcesz na ten temat, ja też nie jestem jakimś ekspertem w tych sprawach.
[ Dodano: 2010-07-24, 00:36 ]
Cytat:
Tyle to każdy wie i zdecydowana większość głośniej lub ciszej popiera.
No nie do końca, ile jest politycznie poprawnych naiwniaków mówiących "to też człowiek, trzeba dać mu szansę! Oni się zintegrują z nami!"?
ja też nie jestem jakimś ekspertem w tych sprawach.
Ja też nie, ale obawiam się że to co proponujesz doprowadziłoby do zmiany ustroju i izolacji kraju na arenie światowej. To nie jest tak proste, zresztą gdyby było to już by to zastosowano.
Prostszym i tańszym rozwiązaniem by były karabiny dla wszystkich, została by tylko jednomyślna większość.
Nie chciałbym wyjść na ksenofoba i rasistę, ale też uważam że powinno się zaostrzyć politykę emigracyjną.
_________________ Na wyczyny teściowej, rządu, i innego draństwa, oka nie przymykaj! Chyba że drugim patrzysz przez wizjer celownika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum