Wiek: 22 Dołączył: 20 Gru 2009 Posty: 988 Skąd: w Tobie tyle wdzięku?
Wysłany: 2010-04-25, 20:45 hip hop kemp 2010
mam zamiar jechać na kempa
dziś wpadliśmy z ekipą na taki pomysł
Hip Hop Kemp to jeden z największych festiwali muzycznych w Europie. Co roku przyciąga dziesiątki tysięcy fanów hip hopu z całej Europy. Na imprezie co roku melduję się również kilka tysięcy fanów dobrej muzyki z Polski.
Mało który festiwal gwarantuje tak wiele wakacyjnych przeżyć, jak właśnie Hip Hop Kemp. Pobliskie festiwalowe pole namiotowe to prawdziwe hiphopowe miasto, w którym na kilka dni zamieszkuje kilka tysięcy fanów dobrej zabawy z całej Europy. Po zapierających dech w piersiach koncertach na głównej scenie kilkanaście tysięcy fanów rozdziela się po kilku imprezowych hangarach, by do bladego świtu bawić się w rytmie mistrzowsko miksowanych klasyków hip-hopu i funku.
Hradec Králové jest położone nieco ponad 50 km za polską granicą w Kudowie Zdrój. Tradycyjnie, na malowniczy teren festiwalu wyruszy z Polski transport autokarowy, który zabierze na teren festiwalu fanów z największych polskich miast. Do Hradec można bezproblemowo dojechać pociągiem. Dokładne rozkłady możecie znaleźć na stronie PKP. Jako stację docelową wybierzcie "Hradec Kralove".
W tym roku na Hip Hop Kemp zagrają następujący polscy wykonawcy: O.S.T.R. + ŁDZ Orkiestra, Pezet/Małolat, Małpa, The Returners i HIFI Banda!
Poza tym będzie można podziwiać takie zagraniczne gwiazdy jak Roots Manuva, Q-Tip, Sage Francis, Masta Ace, Samy Deluxe, Necro, Exile, Sean Price, Smif-N-Wessun, Heltah Skeltah, Elzhi, Boot Camp Clik, Large Professor, Snowgoons, Fashawn, Casper, Foreign Beggars, Chali 2na, Phat Kat, Cocoa Brovaz, Buckshot, Kontrafakt, Dot Rotten, H16, Black The Ripper, Indy & Wich, Prago Union, Bekay, Marpo, PSH, Moja Reč, Tafrob, La Melodia, Brad Strut, PIO Squad, Smif N Wessun, DJ Scientist, Block Mccloud, Sven, Sabac Red, Spyro, Beat Torrent.
Oprócz muzyki organizatorzy przygotowali także mnóstwo dodatkowych atrakcji. Pośród nich znaleźć można m.in. pokazy breakdance najlepszych na świecie bboys, wielki jam graffiti, pokazy filmowe w hangarze kinowym oraz mnóstwo możliwości aktywnego spędzenia czasu (bungee jumping, zapasy w błocie, zorbing, arena do koszykówki, plażowanie i pływanie w pobliskich malowniczych jeziorkach, chillout w barze wodnym przy plaży, siatkówka, gokarty, frisbee, zośka...). Największą zaletą festiwalu jest możliwość poznania fascynujących ludzi z różnych państw i spędzenia z nimi wspaniałego czasu w słońcu i w beztroskiej atmosferze, przy zimnym piwie i legalnym słodkim dymie. Sprzyja temu z pewnością wspólny kemping kilkunastu tysięcy osób.
Wysłany: 2010-04-25, 21:29
no dziś wpadłem z 2 ziomkami na ten genialny pomysł pijąc bro nad Wisłą
no będzie zajebiście jak na to nie patrzeć
kupujemy teraz bilety (160zł w tym momencie) bo później będą coraz droższe
jak patrzyłem na stronie pkp to nawet da się w miarę normalnie dojechać pociągiem
_________________ .
i gdy mówię wyglądasz ślicznie, jak królewna z bajki
to przeważnie wtedy myślę, kiedy kurwa ściągniesz majtki
Wiek: 19 Dołączyła: 22 Gru 2009 Posty: 595 Skąd: miasto warte poznania <3
Wysłany: 2010-04-25, 21:36
no dojazd jest zajebisty, bo przecież z wro jest bezpośredni dojazd do hradec kralove..
ja w tym roku nie mogę, choć mega bym chciała.
miałam jechać rok temu, ale isek cipa nie koniecznie chciał jechać kempowym autobusem i chuja, bo dla mnie to było za długo i bez sensu, skoro jest ten wyżej wymieniony pociąg!
_________________ chociaż to ponoć kobieta jest tu jedną zmienną
bez reguł, bez kalkulacji, definicji
jesteś kimś bliskim, nie tylko w sensie fizycznym
Wysłany: 2010-04-25, 21:48
chyba ostatecznie
dobra opcja będzie już się jaramy w huj
3 dni rapu jarania i zabawy
no i jak w FAQ na stronie HHK czytałem to można sobie na terenie festiwalu i kempingu palić bez przypału - w końcu kraj ucywilizowany
_________________ .
i gdy mówię wyglądasz ślicznie, jak królewna z bajki
to przeważnie wtedy myślę, kiedy kurwa ściągniesz majtki
ze mną jest tak, że niby teraz bankowo, blabla, a później pewnie znowu coś mi pierdolnie w ostatniej chwili, jak rok temu. ale ogólnie hajs już leży odłożony
a jak nie wypali z kempem to chociaż na bifora wbijam http://www.lastfm.pl/even...P+HOP+KEMP+2010
a tego pociągu do hradca nie zlikwidowali przypadkiem?
_________________ the world's a roller coaster and I am not strapped in
maybe I should hold with care but my hands are busy in the air
procho ze bede. deklaruje mi sie juz ekipka na 15 typa z mojego miasta zobaczymy ilu sie wykruszy ale wiem ze bedzie gitarrra i mile spędzone 3 dni siak czy tak
legal skunks biczyz
p.s. co do lajnapu to jeszcze nie jes zamkniety no co wy dopiero kwiecień
_________________ i got 99 doughnuts but a bitch ate one
Wiek: 19 Dołączyła: 22 Gru 2009 Posty: 595 Skąd: miasto warte poznania <3
Wysłany: 2010-07-14, 12:59
nie wiem gdzie to dać, także tu wrzucę ;d
a impreza jest 13 sierpnia, bo jest niedopatrzenie na plakacie XD
więc jakby ktoś miał ochotę to zapraszam do poznania (;
czyt.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 96 KB
_________________ chociaż to ponoć kobieta jest tu jedną zmienną
bez reguł, bez kalkulacji, definicji
jesteś kimś bliskim, nie tylko w sensie fizycznym
Pierdole to czekanie we wro miliard godzin. Jadę swoją beti. I tak jeden chuj wyjdzie z pieniędzmi a tak przynajmniej wygodniej. No i jadę przez niemcy. Co się będę pierdolił trzeba twardym być a nie miętkim.
ja piehdole przyjeli mnie do nowej roboty i juz oglosili że na 50 prycent nie mam szans sie urwac ;/ jeszcze nie sprzedaje biletu ale trzęse dupą czy uda mi sie pojechac
_________________ i got 99 doughnuts but a bitch ate one
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum