...::: tyle seksu w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze :::...
...::: łączy serca, mąci w głowie, może nam zawrócił w głowie też oOoOo TEŻ! :::...
Wysłany: 2010-07-15, 01:09
weź se wrzuć jakieś proxy to zobaczysz ;P
...::: łączy serca, mąci w głowie, może nam zawrócił w głowie też oOoOo TEŻ! :::...
Bez sensu. Oni im nic nie mówią na temat tego, że Polacy pomagali żydom, itp. Wmawiają, że wszyscy bez wyjątku ich nienawidzą, że mogą ich skrzywdzić na każdym kroku
Swoją drogą to niezła propaganda dla nich i pewnie niejedna młoda osoba po takim praniu mózgu chce wstąpić do wojska.
_________________ Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen
Wiek: 20 Dołączyła: 22 Gru 2009 Posty: 144 Skąd: a nie powiem
Wysłany: 2010-07-15, 15:47
hm w sumie to niestem w szoku po tym filmie ; D aczkolwiek wesze tu albo jakąs manipulację, albo o są jaciś odłam głupi, kierowny przez idiotów, którzy takie rzeczy im wpajają.
Mówię tak bo do mojego liceum co roku przyjeżdżały wycieczki żydowskie, no i zadaniem licealistów było chodzenie z nimi właśnie na wycieczki, pokazywanie im miasta no i odwiedzanie tych miejsc dla nich ważnych (chociażby Majdanek o którym mówią w filmie) no i generalnie ja na takim czymś kiedyś byłam no i Ci ludzie wydawali mi się bardzo otwarci, niczego sie nie bali, nie mieli żadnej obstawy no zupełnie nic. rozmawiali z nami chętnie i właśnie podkreślali to ze są wdzięczni polakom za ratowanie życia w II wojnie światowej. Mówili, że ich właśnie uczą od małego, że jednak Polacy są raczej pozytywnie nastawieni.
Także po obejrzeniu tego filmu no jestem w głębokim szoku. Bo miałam do czynienia z kilkoma takimi wycieczkami i nie spotkałam się z czymś takim jak na tym filmie. Także chyba nie ma co generalizować.
Wysłany: 2010-07-15, 17:18
Kiedyś słyszałam i czytałam jakieś artykuly na ten temat, że dawno dawno temu lud zwany Kazarami, bardzo bojowy, uważający innych za niższych od siebie mieszkał w Europie i ubijali interesy niekorzystne dla drugiej strony, nie hańbili sobie rąk pracą i byli bardzo podstępni. Więc byli przepędzani z jednej strony na drugą, a potem zaczęli się podszywać pod Żydów. W zasadzie nie pamiętam jak to dokładnie było, więc posłużę się cytatami znalezionymi w internecie.
Oto dlaczego niesłusznie winicie Żydów za kryzys na świecie: tak naprawdę prawdzwi Żydzi zyją w Etiopi. Obecni ludzie udajacy się z za Żydów to Kazarzy lud koczowniczy bandycki, manipulatorski pragnący zawladnac swiatem. Dla potrzeby zawsze sa po obu stronach frontu podczas wojny zeby zawsze wyjsc zwycesko. Talmud kazre im traktowac innych jak gojow gorzej urodzonych. Obecnie zawladneli mediami, bankami, swiatowym biznesem. To bardzo niecna nacja. Prawdziwi Żydzi to szlachetni ludzie wywodzący się z Karaizmu, Karaimowie. Jest ich niewielu w przeciwieństwie do Żydów pochodzenia tureckiego czyli w większości Kazarów. Karaimowie zostali niemal wygnani prze rabinów: http://pl.wikipedia.org/wiki/Karaimi Obecny judaizm to syjoznim cos w rodzaju faszysmu, talumd wyraznie mowi ze jesli kros nie ejst Zydem to jest gojem kim gorszym. Daza do opanowania swiata. Polecam poczytac. To sa naprawde stare ludy ktore maja w genach destrukcje
Nie ludzmy sie, ze natura Kazarow zmienila sie. Kiedy w 1016 roku Kijowianie zdesperowani podatkami przepedzili pasozytnicze Kazarstwo z dorzecza Wolgi, ono nie porzucilo "handele" i zabralo sie do uprawy roli. Nie, Kazarzy uszli do Europy nazywajac siebie Zydami i rozprzestrzenili sie tam z szybkoscia czarnej zarazy. Kazdy kraj "eksmitowal" ich z powodu ich wstretu do rak zbrudzonych praca, ale oni wciaz wracali. Polacy goscili tych "Zydow" na swojej ziemi przez 800 lat i dzis pozorom nie daja sie zwiesc, tak jak wciaz jeszcze nabywajacy doswiadczenie Amerykanie. Juz Adam Mickiewicz, opisawszy koncert "poczciwego Zyda" Jankiela w "Panu Tadeuszu", napisal, ze Litwini "kochali jak Zydzi pieniadze". Boleslaw Prus w "Faraonie" takze scharakteryzowal ich trafnie. Za ta przenikliwosc i latwosc w demaskowaniu ich, ktore moga im zepsuc ich lichwiarski Shoah-byznes, t.zw. Zydzi nienawidza Polakow nienawiscia lotra i trzymaja ich w szachu szantazem moralnym i pomowieniami. "Dawniej antysemityzm oznaczal, ze ty nienawidzisz Zydow. Dzisiaj - ze Zydzi nienawidza ciebie."
Zydom wiodlo sie w Polsce najlepiej. Gdyby im bylo tak zle, jak mowia, to nie przezyliby 800 lat ze swoimi mordercami. I dlaczego po wojnie wrocili, jezeli "byli przesladowani"? Przed wojna i hen, jeszcze podczas zaborow i za krolestwa, Jewreje z Rosji przekradali sie przez granice, wystawiajac sie na kule, zeby tylko dostac sie do "raju Zydow" - paradisus Judeorum - Polski.
Na terenie Polski zylo sie im az tak dobrze, iz w 1918 roku ukartowali z Prusami zalozenie Judeopolonii z oficjalnym jezykiem niemieckim. Dzis o tym zapomnieli, tak jak gdyby oni wszyscy zarazili sie choroba Alzheimera.
Być może ludzie z filmiku to potomkowie Kazarów. W zasadzie teraz jakoś mało artykułów na ten temat w internecie, kiedyś było więcej. Jakby twierdzenia niektórych ludzi, że wielu czołowych naszych polityków pochodzi od Kazarów były prawdziwe to można by pomyśleć, że materiały niektóre zostały ocenzurowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum