tzn ze co, chcesz rozliczac PO z czasow, kiedy prezydentem byl Kaczynski? no spoko, widze jest to bardzo w temacie wygrania Bronka ;D Ameryki nie odkrylas, ze PO za Kaczora nic nie zrobilo.
Bronka i PO trzeba bedzie rozliczac chociazby po tych najblizszych 500 dniach i kazdy o tym dobrze wie - maja 500 dni na zrobienie czegos normalnego, albo w nastepnych wyborach dostana po dupie. i szczerze BARDZO mi sie to podoba, niech politycy w koncu zaczna byc rozliczani ze swoich [nie]czynow, zamiast sie zaslaniac opozycja.
ale rozumiem, ze hejting jest najwazniejszy, a PiS byl zajebisty ;D chlip chlip moniu.
_________________ Europy wschód co dzień budzi chłód naszej krwi
Ty nie patrz się tak na nas, jakbyśmy byli źli
Anonymous. Bo nikt z nas nie jest tak okrutny jak my wszyscy.
ale piach co ty pierdolisz ze sie rzygac chce, ten filmik jest z okresu kiedy PiS był przy władzy (wypowiedzi tuskano)i gadali ze jak wygraja to do tego wróca - kolesie polecieli w chuja, i nawet nie zajrzeli do tej ustawy jak WYGRALI WYBORY a ty pierdolsiz cos o kaczorze, załozysz sie o flaszke ze tego nie wprowadza nawet teraz majac pełna włądze? Oni nawet do tego nie wróca, nawet o tym nie wspomna... no dawaj kurwa, dawno nie piłem, ale chętnie walne flaszke.
tazer napisał/a:
Bronka i PO trzeba bedzie rozliczac chociazby po tych najblizszych 500 dniach i
kolejny piach.... tuskano juz zapowiadał o przedterminowych wyborach w grudniu, niby ma to na celu aby nasze przewodnictwo nie kolidowało z wyborami, sciema kurwa, oni wiedza ze połowa kraju to tacy frajerzy jak tazer co pierdola ze teraz maja pełna władze i moga dzialac, a oni teraz sa posrani, bo teoretycznie maja 500 dni, i pewnie chuja zrobia, i nie daj boze to to spierdola i przegraja wybory... a tak do grudnia bliziutko, kontakty z sld sa wrecz przyjacielskie, ludzie sa zadowoleni i zas na nich zagłosuja bo zyja w iluzji ze teraz to bedzie cieeeezka praca w sejmie, musza spłacic kredyt itd... co za kurwa sciemy!
Chca isc za ciosem i tyle.
_________________ "Mieć pasje, która cieszy, która znaczy wszystko. To wyjazdy, race, fany, piłka i boisko."
Jeśli wszyscy zwolennicy PiS są tacy to pozostaje dziękować że opatrzność nas od władzy oszołomów ustrzegła. Polska to piękny kraj .................... tylko politycy coś nie ten tego, o wyborcach z delikatności nie wspomnę.
Jak bonus: Zakochał się Jarosław K. w orle i zwabił dumnego ptaka do swojej pieczary. Tu bajka się kończy, gdyż ciąg dalszy podpada pod kodeks karny Rzeczpospolitej Polskiej: "Kto znieważa herb państwowy..."
Jakby taki był finał bajki, to może że lepiej że wygrał Bronek, wygląda na to że jest heteroseksualny i orłowi da spokój.
_________________ Na wyczyny teściowej, rządu, i innego draństwa, oka nie przymykaj! Chyba że drugim patrzysz przez wizjer celownika.
Jeśli wszyscy zwolennicy PiS są tacy to pozostaje dziękować że opatrzność nas od władzy
Za to ty kurwa jestes bystrzacha ze dajesz sie robic w chuja takimi kawałkami ze ci to mohery a ci tamci to owacy itd... po tej i potej sa debile:
http://www.youtube.com/wa...feature=related - początek
_________________ "Mieć pasje, która cieszy, która znaczy wszystko. To wyjazdy, race, fany, piłka i boisko."
no przeciez prezydent zostal ten sam. napisalem, ze nic nie zrobili za Kaczynskiego i to chyba prawda? chodzilo mi o Kaczynskieg-prezydenta, a nie Kaczynskieg-premiera, zeby byla jasnosc. to nadal temat o wyborach prezydenckich, wiec sie do prezydenta odnosze.
Mannart napisał/a:
załozysz sie o flaszke ze tego nie wprowadza nawet teraz majac pełna włądze? Oni nawet do tego nie wróca, nawet o tym nie wspomna...
pewnie tak bedzie, nie twierdze, ze nie. tylko ten filmik tak sie mial do tematu, ze nie moge. rozliczac PO trzeba bedzie w nastepnych wyborach samorzadowych i parlamentarnych, dla mnie osobiscie w wyborach prezydenckich chodzilo o co innego.
Mannart napisał/a:
ze teraz maja pełna władze i moga dzialac
tak dla scislosci to PO nie ma wiekszosci i samodzielnie dzialac nie moze, ale przy Bronku faktycznie im odpada wymowka prezydenta z opozycji, wiec MAJA o wiele wieksze pole do popisu. nie wiem co z tym zrobia, ale teraz jest tak na prawde czas, zeby PO sie albo wykazalo, albo zblaznilo do konca i nie mam z tym zadnego problemu, jak juz powiedzialem niech politycy sa odpowiedzialni za swoje [nie]czyny, dla mnie spoko.
no przeciez prezydent zostal ten sam. napisalem, ze nic nie zrobili za Kaczynskiego i to chyba prawda? chodzilo mi o Kaczynskieg-prezydenta, a nie Kaczynskieg-premiera, zeby byla jasnosc. to nadal temat o wyborach prezydenckich, wiec sie do prezydenta odnosze.
tazer napisał/a:
tzn ze co, chcesz rozliczac PO z czasow, kiedy prezydentem byl Kaczynski?
Wiec dobrze tutaj pisałem wiec prosze nie odwracaj kota ogonem, Mozna roliczac PO ju teraz, wtedy gdy PiS był przy w ładzy a PO było w opozycji zorganizowali ten happening ktory miał pokazac ze chca zmian tylko nie moga bo sa w opozycji! I jak wygraja wybory to tak jak sam Tuskano w tym filmiku powiedział odrazu do tego wroca, rzadz PO rzadzi juz kilka lat i nawet o tym nie mruknał, czyli mozna ich rozliczyc ze KŁAMALI!
Che, wiem ze sa wakacje, ale prosze cie:
szczym ryj
wlasciwie mozna, chociaz szczerze jestem ciekaw co [nie]zrobia ze 'swoim' prezydentem. PO nie jest jedyna partia, ktora sie nie wywiazywala ze swoich obietnic, wiec ogolnie to nic nowego. PiS ze swoim prezydentem tez jakis super nie byl, rzady PiSu i IV RP ogolnie pamietamy, do tego koalicja z Samoobrona i LPRem, chociaz za to akurat winie troche Tuska.
oraz no coz, oprocz tego czego PO nie zrobilo, to akurat w gospodarce im sie nawet udalo, a to jest dla mnie bardzo wazne. o wiele wazniejsze niz to, czy poslowie sobie zmniejsza pensje czy nie. a propo gospodarki powroce do tego posta val: http://chillout.net.pl/viewtopic.php?p=36149#36149
i pewnie dlatego chcialbym rozliczac PO dopiero po jakims czasie, a nie juz teraz - powiedzmy, niech maja rowne szanse z niegdys PiSem, czli swoj prezydent, premier i prawie wiekszosc. do tego pewnie jeszcze marszalek sejmu.
[ Dodano: 2010-07-07, 20:02 ]
a, tak poza tym: szacuje sie, ze na zrealizowanie obietnic Komorowskiego bedzie potrzebne 33mld zl, a na zrealizowanie obietnic Kaczynskiego potrzeba by bylo 59 mld zl, wiec chyba tak zle nie skonczymy. natomiast zastanawiaja mnie oszczednosci, jakie moglyby sie pojawic za kilkanascie lat - 16 mld zl rocznie.
http://www.tvn24.pl/12692...,wiadomosc.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum